Helyi közélet

2016.06.22. 09:25

Épp gázolajat lopott egy teherautóból a besztereci férfi, amikor megzavarták - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének járőrei 2016. június 21-én Apagy külterületén tetten értek két nőt, akik szexuális szolgáltatásaikat kínálták anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységüket tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezték. A rendőrök az encsencsi és a nyírbátori nőt a rendőrőrsre előállították és tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást J. Ottó 46 éves besztereci lakos ellen. A férfi 2016. június 17-én egy nyíregyházi telephelyen parkoló tehergépkocsiból gázolajat próbált meg eltulajdonítani, de cselekménye közben megzavarták, így elmenekült a helyszínről. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2016. június 21-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Kiderült, hogy a férfi június elején egy közeli telephelyről már lopott gázolajat. A nyomozóhatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában