Helyi közélet

2016.06.15. 11:51

Végigkocogtatják a plafonokat a jándi oviban

Jánd - Teljes körű felmérést végez a műszaki ellenőr az óvodában.

Jánd - Teljes körű felmérést végez a műszaki ellenőr az óvodában.

Leszakadt a vakolat egy része a mennyezetről a jándi óvodában hétfőn – tájékoztatta szerkesztőségünket az egyik olvasónk.

A település polgármesterétől, Asztalos Istvántól azt kérdeztük meg, mit tud tenni az önkormányzat ebben a helyzetben.

– Az tény, hogy a plafonról a vakolat egy kisebb területen minden előzetes jelzés nélkül lehullott, de ez nem jelent akkora nagy veszélyt, mint azt egyesek felfújják a településen. Úgy gondolom, hogy egy régebbi beázás miatt hullott le a vakolat. Amikor 2014 októberében polgármester lettem, az első tennivalóim egyike volt, hogy az óvodai beázásokat megszüntettük – mondta Jánd vezetője.

– Szerda délután jön majd egy műszaki ellenőr, aki teljes körű felmérést végez, a plafont mindenhol végigkocogtatja, s ha szükséges, leveri a veszélyesnek látszó réteget. Komolyan vesszük, ha kell, felújítjuk az egész plafont minden helyiségben. Már tárgyaltam is egy helyi vállalkozóval, aki soron kívül elvégezné a felújítást, még akár nagyobb területen is.

KM-MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában