Helyi közélet

2016.07.03. 16:58

Ilyen volt a Szamosfeszt Cégénydányádon!

Cégénydányád - Lehetett volna három éjjel három nap a mulatság hossza, de már csütörtökön elkezdődtek a Szamosfeszt rendezvényei Cégénydányádon, mégpedig pajzán mesék közben pálinka kóstolóval.

Cégénydányád - Lehetett volna három éjjel három nap a mulatság hossza, de már csütörtökön elkezdődtek a Szamosfeszt rendezvényei Cégénydányádon, mégpedig pajzán mesék közben pálinka kóstolóval. Egy nappal később Fotószínház, Lovasíjász filmvetítés, és bemutató adta a programok gerincét, a színpadon Mystery Gang koncert, és a Kállay Sounders Band koncertje között a Kuckó Művésztanya utcaszínház szórakoztatta a nézőket a Fonóház Róza nénémnél - című komédiával. Szombaton Hajdúnánás mutatkozott be, de volt főzőverseny, illetve a Szárnyas Sárkányok gólyalábas interkatív játékba hívták a nézőket. Őket a színpadon Parno Grass koncert követte, majd a Csík zenekar zárta a napot. Vasárnap lovas szekér túra, kerékpártúra csalogatta a mozgáskedvelőket útra, a színpadon a Szatmár Táncegyüttes és a Muzsikás Együttes hangolja a jókedvet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában