Helyi közélet

2016.07.11. 16:03

Istálló lángolt Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze hétfőn délelőtt a 41-es számú főúton a 27-es és 28-as kilométerszelvények között, Baktalórántháza közelében. Az ütközés következtében a személygépkocsi felborult. A balesetben öten, köztük három gyermek könnyebben sérült. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a személygépkocsit kerekeire visszaállították.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt az M3-as autópálya 233-as kilométerénél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Nagykálló közelében. A balesetben hatan sérültek meg, köztük két gyermek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a sérültek kiemelésében segítettek, biztosították a helyszínt a mentőhelikopter leszállásához, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A műszaki mentést a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította.

Két tizenhat négyzetméteres, szilárd falazatú, cserép fedésű istálló égett teljes terjedelmében hétfő délután Nyíregyházán, a Szerén utcában. Az épületben állatok nem voltak, a benne tárolt gépek és berendezések sérültek meg és egy 11,5 kilogrammos PB gázpalack felrobbant. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltás vezetését a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította.

A gyalogosforgalmat akadályozta egy lehasadt nagyméretű faág hétfőn délelőtt Kisvárdán, a Dombköz utcában. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Nyíregyházán, a Bocskai utcában hasonló feladat adott munkát a város hivatásos tűzoltóinak hétfőn délután. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában