Helyi közélet

2016.08.18. 13:23

Fidesz-sajtótájékoztató: Sok mindent veszélybe sodor a kényszerbetelepítés

Nyíregyháza - A kényszerbetelepítés elleni népszavazás egyik vonatkozását világította meg csütörtöki sajtótájékoztatóján Petneházy Attila.

Nyíregyháza - A kényszerbetelepítés elleni népszavazás egyik vonatkozását világította meg csütörtöki sajtótájékoztatóján Petneházy Attila.- Fokozódik a migrációs nyomás, ezért a kormány meghosszabbítja a válsághelyzetet. Semmi nem utal arra, hogy vége szakadna a népvándorlásnak, ami nemzetbiztonsági kockázatokkal is fenyeget – vázolta a helyzetet általánosságban a kormánypárt országgyűlési képviselője, mielőtt a gazdasági vonatkozást vette górcső alá. - Mindez Európára és hazánkra is növekvő terheket ró, elég csak a déli határunk védelmi költségeire gondolni.

Szintén aktuális, hogy a kormánynak – és Nyíregyházának is - lehetősége nyílik egyre nagyobb arányban támogatni az iskolakezdést, elég ha csak az ingyenes tankönyvellátásra, a diákok díjmentes étkeztetésére gondolunk. Sok más mellett ezeket a juttatásokat is veszélybe sodorhatja a kényszerbetelepítés. Felelős, gyermekei jövőjéért aggódó szülőként és hazánk jövőjéért dolgozó politikusként is arra kérek mindenkit, hogy október másodikán menjen el szavazni és nemmel válaszoljon a feltett kérdésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában