Helyi közélet

2016.09.30. 10:47

Videó: Polgármesteri székből a börtönbe - 200 milliót vett fel a kislétai polgármester

Kisléta - Négy és fél év börtönt kapott a kislétai polgármester, aki azért került előzetes letartóztatásba, mert többször is előfordult, hogy nem jelent meg a tárgyalásán. Korábban több millió forint támogatást vett fel arra hivatkozva, hogy cégében megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat, a béreket viszont nem fizette ki - derült ki a <a href="http://tenyek.hu/belfold/220527_bortonbe-kerult-a-polgarmester.html" target="_blank">tenyek.hu</a> riportjából.

Kisléta - Négy és fél év börtönt kapott a kislétai polgármester, aki azért került előzetes letartóztatásba, mert többször is előfordult, hogy nem jelent meg a tárgyalásán. Korábban több millió forint támogatást vett fel arra hivatkozva, hogy cégében megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztat, a béreket viszont nem fizette ki - derült ki a tenyek.hu riportjából.

Forrás: tenyek.hu


Nyíregyháza - A Fővárosi Törvényszék folytatólagosan elkövetett csalás és számvitel rendjének megsértése miatt, nem jogerősen négy és fél év börtönre ítélte, és öt évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisléta polgármesterét, Madácsi Imrét csütörtökön.


Kisléta - Egyelőre senki nem mer beszélni a polgármester „viselt dolgairól” a településen.

 

 


Kisléta - Letartóztatták Madácsi Imrét, Kisléta polgármesterét. Az RTL Klub híradója szerint múlt csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezték. A Fővárosi Törvényszék megerősítette, hogy az ügyészség jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével vádolja a polgármestert, de ennél nem árultak el többet. Madácsi Imre nem először áll bíróság előtt. Korábban ugyanezzel vádolták, akkor másfél év felfüggesztett börtönre ítélték, ami jövő januárban telne le - derült ki az rtl.hu riportjából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában