Helyi közélet

2016.09.22. 09:25

Videó: Terrorban élnek a kisvárdai utca lakói, rettegnek a lakásotthonban élő fiataloktól

Kisvárda - Gyerekeik életét féltik a kisvárdai Báthory utcában élő szülők. Elmondásuk szerint rendszeresen fenyegetik, meglopják és terrorizálják őket és gyerekeiket az utcájukban lévő szociális intézményben élő fiatalok. Egy négy és fél éves kislányt pszichológushoz kell járatni, mert a szeme előtt akarták elverni az anyukáját. A lakók egyre kétségbeesettebben követelik, hogy költöztessék el a fiatalokat..., mindhiába. Úgy tűnik, óriási a baj - derül ki a <a href="http://tenyek.hu/belfold/219875_rettegesben-el-az-utca.html">Tények riportjából</a>.

Kisvárda - Gyerekeik életét féltik a kisvárdai Báthory utcában élő szülők. Elmondásuk szerint rendszeresen fenyegetik, meglopják és terrorizálják őket és gyerekeiket az utcájukban lévő szociális intézményben élő fiatalok. Egy négy és fél éves kislányt pszichológushoz kell járatni, mert a szeme előtt akarták elverni az anyukáját. A lakók egyre kétségbeesettebben követelik, hogy költöztessék el a fiatalokat..., mindhiába. Úgy tűnik, óriási a baj - derül ki a Tények riportjából.

Forrás: tenyek.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában