Helyi közélet

2016.10.01. 08:46

Síneken akadt fenn egy autó Ajakon - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az út menti árokban, öt négyzetméteren a száraz aljnövényzet égett péntek délután Mátészalka és Jármi között. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Útpadkára hajtott, megsüllyedt és megbillent egy rakománnyal teli pótkocsis teherautó péntek délben a 4-es számú főúton, a 296-os kilométernél, Székely közelében. A műszaki mentéshez a demecseri önkéntes és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a rakomány átpakolását követően a járművet visszavontatták az útra. Személyi sérülés nem történt.

A sínekre hajtott, majd felakadt egy személygépkocsi péntek este Ajakon, a Vasút utcai átjáróban. Személyi sérülés nem történt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában