Helyi közélet

2016.10.25. 18:52

Videó: A gyerekek után járó pénzből ivott az unokáit zaklató férfi - megszólalt az apuka

Gacsály - Szexuálisan zaklatta kiskorú unokáit egy nagyapa még 2013-ban Gacsályon. Lánya halála utána a gyámhivatal döntése alapján került hozzá az öt gyerek - <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/unokait-zaklathatta#">adta hírül az RTL Klub</a>.

Gacsály - Szexuálisan zaklatta kiskorú unokáit egy nagyapa még 2013-ban Gacsályon. Lánya halála utána a gyámhivatal döntése alapján került hozzá az öt gyerek - adta hírül az RTL Klub.

Bántotta és lopásra kényszerítette őket. Hetente csak egyszer fürödhettek, akkor is lavórban, ezért tetvesek lettek. Sokszor éheztek, ilyenkor a szomszédoktól kaptak enni. Ma délelőtt a Debreceni Ítélőtábla jogerősen 12 év börtönre ítélte az idős férfit.

Forrás: rtl.hu


"Mihályról köztudott volt, hogy erőszakos ember" - A pedofil nagypapának adta a gyámügy a szabolcsi kislányokat

Gacsály - Noha Gacsályt még ezren sem lakják és mindenki ismer mindenkit, sokáig mégsem tűnt fel senkinek a testvérek tortúrája - írja a Bors.


Fegyház helyett 12 év börtönt kapott az unokáival erőszakoskodó szabolcsi férfi

Debrecen, Nyíregyháza - A Debreceni Ítélőtábla megváltoztatta a Nyíregyházi Törvényszék ítéletét, ami 2016. májusában tizenkét év fegyházbüntetésre ítélt egy unokáival erőszakoskodó férfit. A vádlott egészségi állapotára, illetve betegségeire tekintettel a szabadságvesztés fokozatát

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában