Helyi közélet

2016.10.03. 14:38

Videó: Teljesen felépült a Nyírbátorban megkéselt férfi, támadója 8 évet is kaphat

Nyírbátor - Majdnem szíven szúrta a biztonsági őrt, ezért 8 évet kaphat az a férfi, aki már 3 hónapja van előzetesben, miután a gyanú szerint júniusban betört egy Nyírbátor közelében lévő méhtelepre, mert lopni akart - <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/lopni-akart-aztan-megszurta-a-biztonsagi-ort">adta hírül az RTL Klub</a>.

Nyírbátor - Majdnem szíven szúrta a biztonsági őrt, ezért 8 évet kaphat az a férfi, aki már 3 hónapja van előzetesben, miután a gyanú szerint júniusban betört egy Nyírbátor közelében lévő méhtelepre, mert lopni akart - adta hírül az RTL Klub. A biztonsági őr viszont kiszúrta és megpróbálta elkapni. A tolvaj menekülés közben kést rántott, és mellkason szúrta az őt üldöző őrt, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba a támadás után.

Forrás: rtl.hu


Nyírbátor – Megszúrta a biztonsági őrt, amikor az lopáson érte és megpróbálta megakadályozni, hogy elmeneküljön.

 

 

 


Nyírbátor – Egy Nyírbátor közeli telephely munkatársa ért lopáson két férfit 2016. június 27-én 17 óra körül. Amikor megpróbálta visszatartani őket, egyikük kést rántott, és mellkason szúrta.

 


Nyírbátor, Nyírbogát – Egy Nyírbátor és Nyírbogát közötti telephelyen balhézott össze egy fémtolvaj és a telephely dolgozója, akit először vasfűrésszel ütött meg a tolvaj, később pedig mellkason szúrt egy bicskával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában