Helyi közélet

2016.11.23. 16:15

Fidesz-sajtótájékoztató: "A felelős kormánnyal egy felelőtlen ellenzék áll szemben"

Nyíregyháza - Az alaptörvény-módosítást célzó szavazás eredményéből egyértelműen következik, hogy a kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a Fidesz-KDNP-re számíthatnak – kezdte szerdai sajtótájékoztatóját dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza - Az alaptörvény-módosítást célzó szavazás eredményéből egyértelműen következik, hogy a kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a Fidesz-KDNP-re számíthatnak – kezdte szerdai sajtótájékoztatóját dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő. - Az Európai Unió sajnos képtelen megoldást találni története legnagyobb problémájára, a tömeges népvándorlásra. Hazánk ugyanakkor hatékony lépéseket tett, csakhogy a felelős kormánnyal egy felelőtlen ellenzék áll szemben, akik fontosabbnak tartották a hatalmi érdekeiket, mint az ország védelmét, annak ellenére is, hogy 3,3 millió polgár egyértelmű nemet mondott a kvótára – mondta.

Dr. Tilki Attila örömtelinek nevezte, hogy megállapodás született a minimálbér és a garantált bérminimum emeléséről. - A munkaerőhiány a kor kihívása, ezért van szükség ezekre az intézkedésekre. És hogy honnan lesz fedezet? A vállalkozásokat sújtó adók csökkentése lehetőséget ad a bérek emelésére - fogalmazott az országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában