Helyi közélet

2016.12.06. 07:33

Tovább gyűrűzik a trónviszály Érpatakon

Érpatak - Megfellebbezte az érpataki helyi választási bizottság döntését a Munkáspárt.

Érpatak - Megfellebbezte az érpataki helyi választási bizottság döntését a Munkáspárt.

Nem nyugodott bele a helyi választási bizottság döntésébe, a december 11-ei időközi önkormányzati választás kiírásáról szóló határozat visszavonásába a Magyar Munkáspárt polgármesterjelöltje, Szöllősiné Fitos Éva. Pártja élt a fellebbezés lehetőségével, vasárnap pedig szórólapon és élőszóban kampányoltak a vált(oz)ás fontossága mellett a településen.

– Én sem örülök a választás elmaradásának, de ezzel a lépésével a reflektorfényre éhező Munkáspárt csak annyit ér el, hogy fölösleges károkat okoz Érpataknak. Nyilvánvaló, hogy megszűnt a jogalapja a vasárnapi voksolásnak, a fellebbezés miatt azonban így gondoskodni kell a választás költséges előkészületeiről. Bízom benne, hogy visszavonják a fellebbezést – közölte Orosz Mihály Zoltán polgármester.

KM


Nem lesz választás Érpatakon jövő vasárnap

Érpatak - Visszavonta az időközi önkormányzati választás kiírásáról szóló határozatát az érpataki helyi választási bizottság (hvb) csütörtökön, így december 11-én nem lesz szavazás a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen.

Hatályon kívül helyezték az érpataki önkormányzat önfeloszlató határozatát

Nyíregyháza, Érpatak – Hatályon kívül helyezte a Nyíregyházi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság az érpataki önkormányzatnak az önfeloszlatásról szóló határozatát – közölte a Nyíregyházi Törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában