Helyi közélet

2016.12.29. 10:19

Videó: "Az a Márkó, akit elengedtem az iskolába már soha nem jön haza" - mindent újra kell tanulnia a fiúnak

Érpatak - Semmire sem emlékszik a baleset előtti életéből az a fiú, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba a szeptemberi buszbaleset után. A diákokat szállító járat Érpataknál ütközött egy mikrobusszal. Az abban ülők közül ketten meghaltak. A diákok közül ketten voltak életveszélyben. Egyikük a 16 éves Márkó. <a href="http://rtl.hu/rtlklub/hirek/semmire-sem-emlekszik-a-fiu">Az RTL Klub riportja</a>.

Érpatak - Semmire sem emlékszik a baleset előtti életéből az a fiú, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba a szeptemberi buszbaleset után. A diákokat szállító járat Érpataknál ütközött egy mikrobusszal. Az abban ülők közül ketten meghaltak. A diákok közül ketten voltak életveszélyben. Egyikük a 16 éves Márkó. Az RTL Klub riportja.

A fiú anyja azt mondja, Márkó a baleset óta folyamatos kezelésre szorul, nem biztos, hogy valaha is felépül.

Forrás: rtl.hu


Érpatak, Geszteréd - Még szeptemberben ütközött egy iskolabusz és egy kisbusz Geszteréd és Nagykálló között. A szerencsétlenségben két ember meghalt és többen súlyosan megsérültek, köztük Márkó is, akinek a baleset következtében teljesen törlődött a memóriája és most nevelőapját is elveszítette - adta hírül a Blikk.

 


Nagykálló, Geszteréd - Ketten meghaltak, és több mint tucatnyian megsérültek egy frontális ütközés nyomán hétfő délután Nagykálló közelében.

 

 


Nyíregyháza - Két diákot életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vittek kórházba, miután hétfőn délután egy iskolabusz frontálisan ütközött egy kisbusszal Ludastónál, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában