Helyi közélet

2017.02.25. 12:51

A legvidámabb ofőóránk

Nyíregyháza - Egy húron pendültek a borbányai diákok a humorát, ének- és gitártudását is megcsillogtató meglepetésvendéggel.

Nyíregyháza - Egy húron pendültek a borbányai diákok a humorát, ének- és gitártudását is megcsillogtató meglepetésvendéggel.

Kíváncsi vagyok, kitalálják-e a kedves olvasók, ki volt legutóbb a borbányai Petőfi Sándor Tagintézmény 5. b osztályának meglepetésvendége, ha csak annyit árulok el róla, hogy polgári neve Tóth Imre, 1970 márciusában született, mindmáig Debrecenben él, és nemcsak poénokat mesélni, hanem gitározni és énekelni is remekül tud.

Na jó, annyit még elárulok, hogy egy ismert magyar humorista, dalszerző, zenész, műsorvezetőről van szó, aki 10 évesen kezdett gitározni, több helyi zenekarban játszott a nyolcvanas–kilencvenes években, előbb a Marshall zenekarral dolgozott, majd saját dalokat szerzett. 2003-ban került a debreceni Friss rádióhoz, ahol a Trisó (közélet, humor) műsorban szerepelt évekig, többek közt olyan ismert arcokkal, mint Hadházi László vagy Váradi Ferenc.

Hadházi László meghívására 2008-ban részt vett a DumaVölgy – HumorVár rendezvénysorozaton Nagyvázsonyban, ahol dalszerzőként és előadóként is bemutatkozott. Ekkor kezdődött humorista karrierje. Rendszeresen hallható „kültag-partnereivel” a Rádiókabaréban is. Igen, ő nem más, mint Bruti, aki gyakran látható a Comedy Central csatornán és a Showder Klubban is. Nagyon jól éreztük magunkat a társaságában a rendhagyó osztályfőnöki órán, amit Roma Ádám tanár úr szervezett meg.

- Pecséri Patrik -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában