Helyi közélet

2017.03.08. 15:34

Fidesz-sajtótájékoztató: Az újonnan megszavazott törvények sok ember életét érintik

Nyíregyháza - A Parlament kedden három olyan törvényt fogadott el, amelyek sok ember mindennapi életét érintik – vezette be a Fidesz szerdai nyíregyházi sajtótájékoztatóját dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza - A Parlament kedden három olyan törvényt fogadott el, amelyek sok ember mindennapi életét érintik – vezette be a Fidesz szerdai nyíregyházi sajtótájékoztatóját dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő. - Ezidáig több mint ezermilliárd forintot juttattunk vissza a devizahiteles családokhoz, de még mindig elkél a segítség. Ezért döntöttünk a bírósági végrehajtási törvény módosításáról, így többé nem lehet lehet kisemmizni a bajba jutottakat, ár alatt elárverezni a tulajdonukat. Megszavaztuk a nagypéntek munkaszüneti nappá nyilvánítását is, ami a keresztények mellett a családok javát is szolgálja.

- Ehhez szükség volt arra is, hogy az ország teljesítőképessége megfelelő legyen - tette hozzá dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, aki a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökeként egy másik témáról is szólt. - A határzárnak köszönhetően megcsappant az illegális bevándorlók száma. A második védvonallal és a jogi határzár kedden megszavazott kiterjesztésével reményeink szerint nullára csökken a számuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában