Helyi közélet

2017.03.21. 18:43

Kulturális kirándulás várta a nagyhalászi diákokat Pesten

Nagyhalász - Élmények mellett ajándékokkal is gazdagodtak a támogatóknak köszönhetően azok a nagyhalászi gyermekek, akik a közelmúltban budapesti kiránduláson vehettek részt.

Nagyhalász - Élmények mellett ajándékokkal is gazdagodtak a támogatóknak köszönhetően azok a nagyhalászi gyermekek, akik a közelmúltban budapesti kiránduláson vehettek részt. A Baptista Szeretetszolgálat elindította ugyanis a Kulturális kirándulás a fővárosban elnevezésű programját, amelynek keretében a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola diákjai is ellátogathattak a fővárosba a jó iskolai eredményeiknek köszönhetően.

A fiatalok jártak a Parlamentben, voltak a Fővárosi Nagycirkuszban, a rendőrpalotában, meglátogatták az Elevenpark játszóházat, valamint részt vettek hajókiránduláson is. A diákok szállását és félpanziós ellátását a Mellow Mood Hotels szállodahálózat vállalta magára, ami még ajándékokkal is kedveskedett a fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában