Helyi közélet

2017.05.29. 11:27

Fidesz-sajtótájékoztató: "Magyarország és a magyarok biztonsága kiemelt figyelmet kap"

Nyíregyháza - A Parlament előtt van a jövő évi költségvetés, amely minden magyar család számára a továbblépést jelenti – kezdte hétfő sajtótájékoztatóját dr. Simon Miklós.

Nyíregyháza - A Parlament előtt van a jövő évi költségvetés, amely minden magyar család számára a továbblépést jelenti – kezdte hétfő sajtótájékoztatóját dr. Simon Miklós. Az országgyűlési képviselő kifejtette: hazánk teljesítőképessége lehetővé teszi, hogy az egészségügyre 102, az oktatásra 80, az otthonteremtésre pedig 15 milliárd forinttal jusson több. - A 2018-as a munkából élők, a családok és Magyarország biztonságának költségvetése lesz.

Jelentős lépést teszünk a teljes foglalkoztatás irányába; a cél, hogy három százalék közelébe kerüljön a munkanélküliségi ráta. A családi kedvezmények köre is szélesedik, ezek elősegítik, hogy megállítható, majd visszafordítható legyen a népességi mutatókból kitűnő lejtmenet. Magyarország és a magyarok biztonsága kiemelt figyelmet kap; a rend- és honvédelmi szerveknél tovább nő a fizetés, elindulnak a technikai fejlesztések. A rendőrségnek 22, a honvédségnek 73 milliárd forinttal biztosít több forrást a költségvetés – említett néhány adatot dr. Simon Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában