Helyi közélet

2017.05.02. 16:40

Helytálltak a nyugdíjas határőrök a Bátori Vigasságon

Nyírbátor - Szinte teljes létszámban jelent meg a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület tagsága a nyírbátori városi majálison.

Nyírbátor - Szinte teljes létszámban jelent meg a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület tagsága a nyírbátori városi majálison.

A zenés ébresztő meghallgatása után azonnal hozzáláttunk a sátorveréshez és az ebéd előkészítéséhez. Egy csoport az üstöt szállította, a másik a krumplit hámozta, a Szabó házaspár pedig levezényelte a gulyásleves főzésének egész folyamatát. Az eredmény elkápráztató volt. Még a legínyencebbek is megnyalták ujjaikat a különleges kulináris élvezetet nyújtó étel elfogyasztása után.

Közben lázasan készült a férfi kórus a fellépésre. A Fábián Károly karvezető vezénylésével egyöntetűen, pattogósan és erőteljesen előadott katona-nótákkal hatalmas tapsra ragadtattuk a szép számú nézősereget.

Megünnepeltük egyesületünk elnökének, Janovics Jánosnak nyugállományú ezredessé történő előléptetését. Méltán érezzük úgy, hogy a személyét ért nagy tisztesség az általa végzett kiváló munka elismerésén túl az egyesület tagjaira is rávetíti a megbecsülés fényét.

A nap további részében sötétségbe hajlóan élveztük egymás társaságát és a változatos műsorszámokat.

- Vincze István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában