Helyi közélet

2017.06.20. 14:09

Videó: Tényleg jön a Boney M. Szamossályiba? De jön ám! Íme a bizonyíték!

Szamossályi - A Boney M. az 1970-es évek egyik legsikeresebb popegyüttese volt - <a href="/ez-igaz-fellep-a-boney-m-a-szamossalyi-falunapon/3518960" target="_blank">meglepődve vettük észre a Facebookon</a>, hogy állítólag fellépnek Szamossályiban, a falunapon. Telefont ragadtunk, és kiderült az igazság!

Szamossályi - A Boney M. az 1970-es évek egyik legsikeresebb popegyüttese volt - meglepődve vettük észre a Facebookon, hogy állítólag fellépnek Szamossályiban, a falunapon. Telefont ragadtunk, és kiderült az igazság!

A Boney M. - igen, az a Boney M. tényleg fellép Szamossályiban. Sőt! Itt a bizonyíték. Sheila Bonnick lazán a tengerparton ülve, koktélozgatva videón invitál mindenkit a 747 fős szabolcsi faluba egy kiadós bulira! A videó elérhető a Facebookon ide kattintva.


Most először Nemzetközi sztárvendég a Szamossályi falunapon! A BoneyM együttes ad koncertet 2017. július 15-én szépséges kisfalunkban - írják Facebookon a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában