Helyi közélet

2017.12.07. 10:31

Futópálya és fitneszpark Újfehértón

Újfehértó - Az utóbbi időben egyre nagyobb teret nyert térségünkben is a szabadidős sportban a szabadtéri testedző eszközök, parkok építése.

Újfehértó - Az utóbbi időben egyre nagyobb teret nyert térségünkben is a szabadidős sportban a szabadtéri testedző eszközök, parkok építése. A Nemzeti Szabadidős Egészség Sportpark Program célja, hogy olyan létesítményeket hozzon létre, amelyek ingyenesen és helyben rendelkezésre állnak a sportszerető lakosság részére. Újfehértón december 6-án, Mikulás napján, Mikulások jelenlétében, ünnepélyes keretek között adta át a városi futópályát és a Szabadidő Fitneszparkot dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár. – Bízom abban, hogy a most átadott létesítmény arra ösztönzi a fiatalokat, hogy a sportban is megtalálják helyüket, kedvet kapjanak testmozgáshoz és a jövőben akár leigazolt sportolók lehessenek – fogalmazott az államtitkár.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában