Helyi közélet

2018.01.24. 13:40

Prostitúcióra kényszerítették a kislányt - Előzetesben a magyi család

Nyíregyháza - A nyíregyházi rendőrök tavaly augusztus 8-án elfogták B. Matild 39 éves, P. József 20 éves magyi lakosokat és egy 15 éves fiút, akik a gyanú szerint egy gyermekkorú lányt prostitúcióra kényszerítettek.

Nyíregyháza - A nyíregyházi rendőrök tavaly augusztus 8-án elfogták B. Matild 39 éves, P. József 20 éves magyi lakosokat és egy 15 éves fiút, akik a gyanú szerint egy gyermekkorú lányt prostitúcióra kényszerítettek. A lányt kivitték külföldre, ahol bántalmazással rávették arra, hogy idegen férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítsen, s ezért meghatározott összeget kérjen, amit elvettek tőle és saját megélhetésükre fordítottak.

– A rendőrség B. Matildot, P. Józsefet és 15 éves családtagjukat kerítés, valamint gyermekprostitúció kihasználása bűncselekmények gyanújával bűnügyi őrizetbe vette. Az előzetes letartóztatásukat a bíróság elrendelte, és a 15 éves fiú kivételével a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartotta. A rendőrök a nyomozást befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

KM


[related-post post_id="3744987"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában