Helyi közélet

2018.02.28. 11:23

A kis Edvárd is szeretne normális életet élni

Nyíregyháza - Nincs nagyobb fájdalom, mint amikor egy szülő betegen látja gyermekét. Mindent megtenne a gyógyulásáért, de a sorozatos műtétek és kezelések felemésztik a család anyagi erejét.

Nyíregyháza - Nincs nagyobb fájdalom, mint amikor egy szülő betegen látja gyermekét. Mindent megtenne a gyógyulásáért, de a sorozatos műtétek és kezelések felemésztik a család anyagi erejét. A most öt esztendős Juhos Edvárd sok mindenen ment már keresztül. Ajak szájpad hasadékkal és teljes arcdeformációval született. Két esztendős koráig nem tudott nyelni, szondán keresztül kellett etetni. S a megpróbáltatások most sem értek véget.

A kisfiú megsegítésére jótékonysági koncertet rendez Edvárd király címmel március 24-én, szombaton 18 órától a Városmajori Művelődési Házban az Együtt Egy Élhetőbb Jövőért Egyesület. A fellépő együttesek: Diamond, LifeStyle Rap, Hip-Hop páros, Folkfusion, Diktátor.

A szervezők árverezést tartanak a támogatók által összegyűjtött értékes tárgyakból. Belépőjegy nem lesz, azonban támogatói jegy megváltásával a segíteni szándékozó, jó érzésű emberek hozzájárulhatnak Edvárd gyógykezeléséhez, hogy ő is olyan normális életet élhessen, mint a kortársai.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában