Helyi közélet

2018.02.01. 18:05

Fidesz-sajtótájékoztató: "A Fidesz-KDNP egyértelműen megnevezte a jelöltjeit, tegye meg az MSZP is!"

Nyíregyháza - Valljanak színt a szocialisták, Nyíregyházán! – címmel tartott csütörtökön sajtótájékoztatót Tóth Imre.

Nyíregyháza - Valljanak színt a szocialisták, Nyíregyházán! – címmel tartott csütörtökön sajtótájékoztatót Tóth Imre. A párt megyei választmányának alelnöke elmondta: a 2010-es kormányváltás után egy évvel kivált az MSZP-ből a Demokratikus Koalíció (DK), s azóta tart a huzavona a két párt között, melyik erősebb, ki vezesse a tárgyalási pozíciókat a választások előtt, ez 2014-ben is érezhető volt. Most ismét országgyűlési választások előtt állunk, s azt tapasztaljuk: tárgyalások vannak, de sem a választópolgárok, sem a politikai ellenfelek nem látják tisztán, hogy melyik választókerületben kit és milyen támogatással indítanak – fogalmazott Tóth Imre. – Két héttel a kampány kezdete előtt Nyíregyházán is csak annyit tudunk, hogy a párt Csabai Lászlónét indítja, de nincs semmilyen konkrétum arról, milyen párt, pártok támogatásával, ahogy azt sem tudjuk, a megyében kik lesznek a szocialisták jelöltjei. A Fidesz-KDNP egyértelműen megnevezte a jelöltjeit, tegye meg az MSZP is! – mondta a választmányi alelnök.

Reagálás

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje január 23-án mutatta be megyénk jelöltjeit Nyíregyházán. Ennek megfelelően Nyíregyházán Csabai Lászlóné indul az országgyűlési választásokon az MSZP jelöltjeként több demokratikus párt támogatásával. Beszédében a nagygyűlésen kiemelte: „...Húsz év polgármesterség, hét győztes választás után tudom, hogy képes vagyok a nyíregyháziakat összekovácsolni, mert az itt élők mindennapjait akarom továbbra is segíteni, jobbá tenni. Ezért indulok az Önök bizalmáért..." – írta reagálásában az MSZP Nyíregyházi Szervezete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában