Helyi közélet

2018.02.16. 12:25

Gáztendert írt ki a kamara a tagoknak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A tagok olcsóbban juthatnak hozzá a gázenergiához.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A tagok olcsóbban juthatnak hozzá a gázenergiához.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai számára vezetékes földgázbeszerzéssel kapcsolatos tendert indít az év első felében a 2018/2019. gázévi energiaköltségek csökkentése céljából. A földgáztender eredményeként a csatlakozó kamarai tagok (egyéni beszerzéseiknél) alacsonyabb áron és kedvezőbb szerződéses feltételekkel juthatnak földgázhoz.

Energetikai felmérés

– A tagi igények megismeréséhez, illetve a tender feltételeinek kialakításához energetikai felmérés indult a kamarai tagok körében a köztestület portálján 2018. február 14-től – tájékoztatta lapunkat a NAK sajtóosztálya.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közepes-, és nagy, legalább közel tízezer köbméter nagyságú éves gázfogyasztással rendelkező tagjai számára vezetékes földgáz beszerzésével kapcsolatos tendert indít 2018. első felében.

A gázfogyasztási szokások, illetve igények megismeréséhez, így a tender feltételeinek kialakításához felmérés indult a kamarai tagok körében a NAK portálján 2018. február 14-től március 14-ig. Az e-irodán történő bejelentkezés után a „Kamara” menüpont „Vezetékes földgáz kérdőív” almenüpont alatt található meg az online kitöltendő kérdőív.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában