Helyi közélet

2018.02.24. 14:20

Mesteri időutazás a gasztronómiában

Nyíregyháza - Kilencedszer rendezik meg az exkluzív vacsoraestet.

Nyíregyháza - Kilencedszer rendezik meg az exkluzív vacsoraestet.

A Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Nyíregyházi Régiója – az országban egyedüli régióként – március 10-én immár kilencedszer rendezi meg a „Vendégvárás mesterfokon, nagyjaink nyomdokában és tiszteletére rendezett díszvacsora” elnevezésű gasztronómiai programot. – Mestereink, kollégáink szakmai versenyekre járnak, ismerik a nemzetközi trendeket, a tudásukat pedig évről-évre bemutatják a nagyközönségnek – mondta el lapunknak Tóthné Medved Zsuzsanna régióelnök. – Sokan azért látogatnak el a mestervacsorára, mert szeretnék megismerni az újdonságokat, a friss trendeket, és hogy ennek megfeleljünk, a menüsor mindig hosszas szakmai konzultációk után alakul ki. A menüsor összeállításakor mestereink az új alapanyagok felhasználása mellett visszanyúlnak a régi receptúrákhoz is, amelyeket a modernkori gasztronómia legújabb technológiáival hívnak életre – ennek megfelelően a rendezvény a „Mestervacsora 2018 – avagy időutazás a gasztronómiában” alcímet kapta.

Zöldségszobrászat, csokoládé-szökőkutak és élőzene teszik emlékezetessé vendégeink számára az exkluzív estet." Tóth Medved Zsuzsanna

Exkluzív környezet

– A különleges sorbet-val kínált ötfogásos díszvacsora menüsorának írásakor is követtük az új trendet, mely szerint nem feltétlenül fontos a fogások tartalmának és az elkészítési technológiáknak tételes felsorolása – ettől lesz még izgalmasabb a vacsoraest vendégeink számára.

A díszvacsora fogásait fantasztikusan emelik ki a kínált borok, a menüsorra a koronát a desszerttel tesszük majd fel. A díszterítés, a tükörfelszolgálás is hozzájárulnak egy igazán színvonalas vacsoraest lebonyolításához. Mestervacsoránkhoz minden évben különleges helyszínt választunk, így van ez most is: ezúttal a Kerekerdő Turisztikai Központban, exkluzív környezetben várjuk a vendégeket, és az már most egészen biztos, hogy fantasztikus lesz az összkép. Zöldségszobrászat, csokoládé- szökőkutak, élőzene, értékes tombolanyeremények, zenés műsor teszik még emlékezetesebbé vendégeink számára a rendkívül exkluzív vacsoraestet, amelyre várjuk az érdeklődőket – mondja Tóthné Medved Zsuzsanna, hozzátéve: a sikeres rendezvény titka az óriási csapatmunka.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában