Helyi közélet

2018.03.05. 17:11

"Dudálnak, mutogatnak, az édesanyámat szidják a szabályszegők"

Nyíregyháza - Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcáról az Aldi felé vezető, a Bánki Donát iskola melletti utcán igen sűrűn helyeztek ki 30 km/h-s sebességkorlátozó táblákat, vélhetően nem ok nélkül - írja olvasónk.

Nyíregyháza - Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcáról az Aldi felé vezető, a Bánki Donát iskola melletti utcán igen sűrűn helyeztek ki 30 km/h-s sebességkorlátozó táblákat, vélhetően nem ok nélkül - írja olvasónk.Naponta közlekedem itt, és szomorúan tapasztalatom, hogy ezeket a táblákat rajtam kívül szinte senki sem veszi figyelembe, s nem tartja be a sebességhatárt. Állandó atrocitásnak vagyok kitéve a szabály betartása miatt. Mivel nem tudnak megelőzni, a hátam mögött haladó autósok dudálnak, mutogatnak, az édesanyámat szidják. A táblák már jó ideje kint vannak, de rendőri ellenőrzést ezen a szakaszon még nem láttam. Érdemes lenne időnként megfigyelni, hogyan közlekednek itt egyesek, s talán a rendszeres bírságolás visszatartó erővel hatna, a sietős emberek is megtanulnák betartani a szabályokat. Bántó, ahogyan velem, szabályosan közlekedővel bánnak!

- Kiss László Sándor -

A rendőrség reagálása

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság számára kiemelten fontos a város lakosainak biztonságérzete. Ennek megfelelően az elkövetkezendő időszakban az állampolgári jelzést követően fokozni fogják a rendőri jelenlétet az érintett környéken, és a nap különböző szakaszaiban visszatérő ellenőrzéseket tartanak a szabályszegők kiszűrése érdekében.

A kapitányság továbbra is szívesen fogadja a lakosság közbiztonságra, valamint a közlekedés biztonságára vonatkozó észrevételeit akár személyesen, akár a [email protected] email címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában