Helyi közélet

2018.03.29. 18:10

Vállalkozásra ösztönzi a fiatalokat a verseny

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat, a PRIMOM Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány támogatásával immár második alkalommal szervezett diákvállalkozó versenyt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat, a PRIMOM Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány támogatásával immár második alkalommal szervezett diákvállalkozó versenyt.

Ambiciózus fiatalok

A nemes megmérettetésnek Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Bartal Tamás, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára voltak a fővédnökei. A program sikeres megvalósításában komoly szerepe volt az országszerte működő megyei vállalkozásfejlesztési szervezeteknek, így a PRIMOM Alapítványnak is – tájékoztatta lapunkat Mészáros Éva, majd hozzátette: a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat célja, hogy az ambiciózus fiatal generációt vállalkozásra ösztönözze, felébressze bennük az üzleti életben elengedhetetlen készségeket, mint a kreativitást, csapatmunkát, tárgyalástechnikát és nem utolsósorban a marketinges „vénát”, valamint tudatosítsa ebben a generációban a mikrofinanszírozás nyújtotta lehetőségeket az induló vállalkozások számára.

– A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány a diákvállalkozó versenyen résztvevő megyei csapatok közül a legjobb pályamunkát kidolgozó csapat számára átadta a PRIMOM különdíjat – emelte ki Mészáros Éva, az alapítvány munkatársa.

TG


A verseny díjazottjai

PRIMOM Különdíjat kapott a Fantasztikus Négyes csapat (Nyíregyházi Szakképzési Centrum Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma, csapattagok: Zsadányi Erik; Zsíros Márton; Schali Dóra; Kiss Kristóf, felkészítő tanár: Radványiné Onder Éva; PRIMOM Emléklapot kapott az Ágika Angyalai csapat (Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium, csapattagok: Vajda Balázs; Sáránszki Eszter; Pere Viktória; Ésik Vivien, felkészítő tanár: Kézsmárki Ágnes) és a Narancs Szekta csapat (Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium, csapattagok: Orosz Márk, Orosz Gábor, Illés Eduárd, Harsányi János, felkészítő tanár: Medvéné Kendi Tímea)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában