Helyi közélet

2018.04.10. 16:06

Kandó-hét a záhonyi középiskolában

Záhony - Idén április 9-étől 13-áig rendezik meg a névadóról elnevezett hagyományos diákhetet a záhonyi középfokú tanodában.

Záhony - Idén április 9-étől 13-áig rendezik meg a névadóról elnevezett hagyományos diákhetet a záhonyi középfokú tanodában.

Az eseménysorozat hétfőn a megnyitó ünnepséggel és a névadók emléktábláinak koszorúzásával vette kezdetét. Az első napon a humán, illetve a természettudományi munkaközösség szervezésében csapatvetélkedőkre került sor. Kedden rendezték meg a 19. Kandó Kupát, melynek keretében félpályás labdarúgótornán mérte össze tudását több mint tucatnyi középiskolás együttes. Délután angol és német nyelvi vetélkedőt tartottak. Szerdán környezet kulturális munkával a Föld Napjáról emlékeznek meg, délután pedig a DSE szervezésében lövészversenyt rendeznek. Csütörtökön előbb önvédelmi versenyre, illetve tanár-diák focimérkőzésre kerül sor, majd Fülöp Viktor humorista szórakoztatja az iskola közösségét. Délután a szakmai munkaközösség rendez kerékpáros ügyességi versenyt és közlekedési vetélkedőt, 13 órától pedig a hagyományos műfüves házibajnokságot bonyolítják le. Pénteken a versenyek, vetélkedők ünnepélyes eredményhirdetése, majd a kollégiumi színkör szórakoztató műsora zárja a rendhagyó hetet.

- Hudák Márk-Popovics János -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában