Helyi közélet

2018.04.19. 18:21

Német fiatalokat lát vendégül a ContiTech

Nyíregyháza - A Continental nyíregyházi gyárában, a ContiTech Magyarország Kft.-nél két hetet töltenek Németországból érkezett, pályaválasztás előtt álló fiatalok.

Nyíregyháza - A Continental nyíregyházi gyárában, a ContiTech Magyarország Kft.-nél két hetet töltenek Németországból érkezett, pályaválasztás előtt álló fiatalok. A We L.o.v.e Europe 2018 című vállalati projekt keretében pályakezdő fiatalokat választottak ki, együttműködve a német munkaügyi központokkal a toborzás során.

Mentorok segítenek

A projekt célja a fiatalok EU-n belüli mobilitásra felhívása, tapasztalatszerzési lehetőség biztosítása, de az is cél, hogy bevezessék őket a munka világába. A fiatalok a nyíregyházi tartózkodás során megismerkednek a ContiTech vállalati kultúrájával, mentorok segítségével kipróbálhatják magukat a különböző munkaterületeken, betekintést nyerhetnek a folyamatokba. Minderről a program végén összefoglaló prezentációt is készítenek. Szabadidejükben lehetőség nyílik arra, hogy megnézzék Nyíregyháza és a környék turisztikai attrakcióit.

A ContiTech Magyarország Kft. bízik benne, hogy a fiatalok itt-tartózkodásuk ideje alatt olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak, mely támogatja őket a pályaválasztásban és a sikeres helytállásban, a munka világában.

- Gaszper Dorottya, Ilosvaj Boglárka -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában