Helyi közélet

2018.07.03. 14:13

Tisztelgés a dallamos, old school hardcore előtt

Nyíregyháza - This Calling név alatt adott ki dalt Fellegi Ádám (Newborn, Bridge To Solace) és Bödecs András (The Idoru, Poison Alley).

Nyíregyháza - This Calling név alatt adott ki dalt Fellegi Ádám (Newborn, Bridge To Solace) és Bödecs András (The Idoru, Poison Alley). A Sheep-Shearing In The Downtown, illetve a Me­thods Of Protest címmel a későbbiekben érkező nagylemez „határozott tisztelgés a klasszikus, dallamos, öreg iskolás ­hardcore zene előtt, azonban a refrének terén számíthatunk majd egy kis zenei finomhangolásra, aminek eredményeképp akár egy átlag zenehallgató boldogsághormon-termelése is az egekig szökhet” – írták a srácok a Lángoló gitároknak, és ezt erősíti a Youtube-on június 27-én debütált dal is.

A hardcore kapkodástól a fülbe ragadó énekig van benne minden, ami egy bő másfél perces számba beleférhet. A Sheep-Shearing in the Downtown-t ketten vették fel, Fellegi felelt a zenéért, Bödecs az énekért. A csapat várhatóan még az idén élőben is be fog mutatkozni. A teljes felállás még nem fix, amit biztosan lehet tudni, hogy a duóhoz csatlakozott Herczeg László (Sedative Bang, Sunday Fury) gitáron.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában