Helyi közélet

2018.07.31. 17:31

Videó: TISPOL Truck & Bus megyei eredményei

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőröknek vezetési- és pihenőidő szabályainak megszegése miatt 3 esetben kellett intézkedniük.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőröknek vezetési- és pihenőidő szabályainak megszegése miatt 3 esetben kellett intézkedniük.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján hajtotta végre a rendőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is, a TISPOL Truck & Bus elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzést 2018. július 26-28. között. A közúti ellenőrzés ezúttal a nehéz tehergépkocsik és autóbuszok ellenőrzésére irányult. Elsősorban a vezetési- és pihenőidővel, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök az európai szintű kampány ideje alatt összesen 112 tehergépkocsit, illetve autóbuszt ellenőriztek. Vezetési- és pihenőidő szabályainak megszegése miatt 3 esetben kellett intézkedniük. A rendőrök a leállítások alkalmával közlekedési szabályszegések elkövetése miatt 10 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, egy esetben pedig szabálysértési eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében.

Az országos eredmények itt érhetőek el.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában