Helyi közélet

2018.09.22. 17:01

Elfelejteni? Őket? Lehetetlen!

Fehérgyarmat - A friss házasoktól kezdve a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálja a darabban önmagát.

Fehérgyarmat - A friss házasoktól kezdve a nyugdíjas korosztályig mindenki megtalálja a darabban önmagát.

Nagy sikerrel mutatta be 2017-ben két felvonásos, Minket nem lehet elfelejteni című vígjátékát a Ráckevei Vénusz Színház. – A zajos sikert nem csak a sziporkázó poénok és szerethető helyzetek okozták, melyekkel Bor Viktor, a darab szerzője csillogtatta meg utánozhatatlan fanyar humorát, de a közönség kitörő lelkesedéssel fogadta azokat a jól ismert dalbetéteket is, melyeket kicsik és nagyok egyaránt a színészekkel énekeltek a nézőtérről – írta a bemutatóról Abronits Norbert, a darab egyik kritikusa.

Páratlan párosok

Nos, a történetben miről is lehetne másról szó, mint a házasságról, aminek már a megkötéséhez vezető út sem egyszerű. A java pedig csak az esküvő után jön. A szeretet mellett ott vannak a csalódások, a félreértések, amik olykor-olykor konfliktushoz vezetnek. Amikor a problémák megjelennek, sajnos, ritka az, amikor a partnerünkkel beszéljük meg. Inkább más vállán sírjuk ki magunkat. A kocsmában a pultosnak, vagy a hölgyek az edzőteremben. A zenés vígjáték egy fiatal és egy idősebb házaspár kalandjait mutatja be, mi pedig Fehérgyarmaton, a Móricz Zsigmond Művelődési Házban láthatjuk, szeptember 26-án, 19 órától. Az pedig nem kérdés, hogy Nagyváradi Erzsébet, Bor Viktor, Nyitrai Erzsébet és Kósa Dénes féktelen játéka mindenkit magával ragad majd.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában