Helyi közélet

2019.02.12. 16:24

Gáláztak a celebek, többen közülük is a nyíregyházi divattervező ruhakölteményében pózoltak

Budapest, Nyíregyháza - Huszadik alkalommal rendezték meg a Story-­gálát.

Budapest, Nyíregyháza - Huszadik alkalommal rendezték meg a Story-­gálát.

Huszonegy éve jelent meg először a Story sztármagazin.

A huszadik parti

A debütáló lapban megszólalt az a magyar fotós, aki ott volt Diana hercegnő végzetes baleseténél, és akit később letartóztatott a francia rendőrség. Ralph Fiennes Budapesten forgatta Szabó István rendezésében A napfény íze című filmet, és az egyik jelenet felvétele közben komoly ribillió támadt: a Dohány utcai zsinagóga előtt váratlanul fényképezni kezdett egy amerikai fotós, rendőrt hívtak, aki elvezette a lesipuskást. A hazai sztárvilágban Lajcsi a lakodalmára készült Boglárkával, de a zenész tőle némileg szokatlanul azt mondta, nem terveznek nagy dáridót. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a lap pedig nem pusztán nyomtatott és online formában szállítja a sztárhíreket, hanem éves rendszerességgel megszervezik a Story-gálát. A jubileumi, huszadik partinak szombatról vasárnapra virradóra a Szépművészeti Múzeum Román Csarnoka adott otthont. A fotósorozatokból kiderült, hogy a jelenlévők remekül érezték magukat: pózoltak, ettek, ittak, mulattak.

– Többek között Kulcsár Edina, Megyeri Csilla, Gajdos Tamás családja és György-Horváth Zsuzsa is a RABOCSI-ruhát választotta, ami nem kis elismerés és megtiszteltetés – említette az elismert nyíregyházi divattervező, Rabócsi Renáta.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában