Helyi közélet

2019.02.03. 09:28

Mozgalmas volt a január

Fényeslitke - Szente Vajk rendezésében játssza a Liliomfi főszerepét Nagy Sándor.

Fényeslitke - Szente Vajk rendezésében játssza a Liliomfi főszerepét Nagy Sándor.

Míg egyesek megfontoltan kezdenek neki az év eleji munkának, Nagy Sándor rendkívül mozgalmas januárt könyvelhet el: huszonegy előadáson van túl. A fényeslitkei születésű színművészt a már meglévő szerepei mellett hamarosan Liliomfi karakterében is üdvözölheti a Madách Színház közönsége. Szigligeti Ede nagy sikerű vígjátékát Szente Vajk állítja színpadra, a zenéért Bolba Tamás felel, a romantikus komédiának március 23-án lesz a premierje.

Jól ismert figurák

A Liliomfi története először öltözik egy korszerű musical köntösébe, de a kor természetesen a XIX. század, a szereplők pedig a színdarabból és a Makk Károly által készített nagyszerű filmből is ismert figurák, Szellemfi (Barát Attila, Magyar Attila), Mariska (Jenes Kitti, Kovács Gyopár), Camilla kisasszony (Dobos Judit) és Kányai fogadós (Barabás Kiss Zoltán), vándorszínészek, balatoni vendégek, sőt, az ifjabb Schwartz (Serbán Attila) is felbukkan majd.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában