párthírek

2019.08.06. 11:14

Ismeri a Kertváros problémáit

Szövetségben Nyíregyházáért sajtótájékoztató

– Egy felelős városvezetésnek a mindenre kiterjedő választási programján túl rövid-, közép- és hosszú távú célokkal kell rendelkeznie. Szövetségünk megteremtette azt az egységet, amire a nyíregyháziak vágynak, és aminek a legnagyobb nyertesei is ők, a városlakók lesznek – mondta keddi sajtótájékoztatóján Jeszenszki András, a szövetség polgármesterjelöltje, aki a 11. számú választókerület képviselő-jelöltjét, Póka Imrét ajánlotta a választók figyelmébe.

Póka Imre elmondta: ezer szállal kötődik a Kertvároshoz, amelynek minden utcáját és terét, ezzel együtt pedig valamennyi problémáját ismeri. – Folytatni kell az útépítést- és felújítást, minél rövidebb időn belül meg kell oldani a csapadékvíz-elvezetést, mert nagyobb esők után összefüggő csónakázótavak alakulnak ki, bővíteni kell a játszótereket, és a járdaépítésre is nagy a lakossági igény. A demográfiai változásokat figyelembe véve át kell alakítani a buszmenetrendet, hatékonyabbá kell tenni a közvilágítást, és nagy szükség lenne egy KMB-iroda kialakítására is – mondta Póka Imre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában