Gazdikereső

2022.05.16. 17:21

Találja meg velünk a család új kedvencét!

Ismét szeretnénk három kutyának otthont találni.

KM

Forrás: NYÍRVV

Ha úgy érzi, szüksége van egy négylábú társra, bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. Állat­egészségügyi Telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet, vagy érdeklődhet a 42/420-738-as telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen. 
 

Gazdára várva 


Mucus egy körülbelül hároméves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Egy játékos, életvidám kutyus, amely szeret ugrálni, felfedezni a környezetét és játszani. Nagy mozgásigényű eb. Idegenekkel is azonnal barátkozik, bizalommal közelít, és szeret odabújni az emberhez. Fajtársaival szívesen ismerkedik, macskákkal viszont nem kompatibilis. Pórázon még sokat kell gyakorolnia. 


Drazsé egy körülbelül három-négy éves, kis termetű, keverék, kan kutya. Nyugodt természetű, barátságos eb, de egyben nagyon jó házőrző is. Bár nem egy tipikus bújós eb, a simogatásokat nem utasítja vissza. Idegenekkel is szívesen ismerkedik. A többi kutyához domináns faroktartással, azonban barátságosan közelít. Macskákkal nem kompatibilis. Pórázon viszonylag szépen sétál. 


Császár egy másfél-két év körüli, kisközép termetű, keverék, kan kutya. Játékos, eleven, nagy mozgásigényű, életvidám eb, amely szeret a középpontban lenni. Bújós, barátkozós természet. 


Mindenkivel szívesen barátkozik, az idegeneket is azonnal elfogadja és játékra invitálja, valamint fajtársaival is szívesen ismerkedik. Ugrándozása, hirtelen mozdulatai miatt macskák mellé nem ajánlott. Pórázon viszonylag szépen sétál. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában