Székely, Őzetanya

2023.05.29. 14:52

Öröm a versenyzőnek: mindkét boton kapás

Háziversenyt rendezett a tagjainak a nyírteleki egyesület.

Elkezdődött a versenyszezon a Nyírteleki Sporthorgász és Természetvédő Egyesület horgászai számára is.

Irány Őzetanya! 

– Mint minden évben, úgy most is a pontyfogó versennyel kezdtünk, és ha pontyfogásról van szó, akkor irány Őzetanya. Nagy örömömre szolgál egy ilyen gyönyörű, rendezett és rendkívül jól telepített tavon versenyt rendezni. A siker szinte garantált – tájékoztatta szerkesztőségünket Szalanics Csaba, a civil szervezet titkára. – A május elejei időpont kicsit rizikós, a halak ilyenkor a nászukkal vannak elfoglalva, de a 38 felkészült horgász a kezdéstől a befejezésig folyamatosan adott munkát nekem, ugyanis a vezetőtársaim közül magamra vállaltam a mérlegelést. Sajgó izom lett a jutalmam a végére!

Segítettek egymásnak 

– A sekélyesben és a szigetek közelében annyi hal gyűlt össze, hogy volt, akinek két boton egyszerre volt kapása folyamatosan. A horgászok nagyon ügyesen megoldották a feladatot, remek képek születtek egy-egy kétbotos fárasztásról. Külön öröm számomra, hogy a versenyzők, ha éppen nem fárasztottak, akkor segítettek a sporttársaknak – tette hozzá Szalanics Csaba. KM 
 

Borítókép: Az egyik zsákmány | Fotó: egyesület

 

 

Végeredmény

1. Zábrák Zsolt: 83,38 kg 

2. Kiss Attila: 72,19 kg 

3. Tóth Imre: 67,79 kg 

4. Ladányi Roland: 51,63 kg 

5. Papp László: 48,02 kg 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában