Nagyvárad

2023.07.02. 14:31

A Pece-parti Párizsban jártak

A látogatók a vármegyére jellemző ízekkel is találkozhattak.

A 11. Szent László Napokon, a romániai Bihar megye székhelyén, Nagyváradon Nyíregyháza a vásárosnaményi Tourinform irodával közösen Nyíregyháza, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye turisztikai kínálatát népszerűsítette.
A Pece-parti Párizs egyik legnagyobb kulturális fesztiválján a két város egy dinamikus élményeket közvetítő figyelemfelkeltő standon mutatkozott be, mely vonzotta az érdeklődőket, de különösen a gyerekeket: a Nyíregyházi Állatpark oroszlán jelmeze mellett a legnagyobb népszerűségnek a LEGO játszóház örvendett. A látogatók a vármegyére jellemző ízekkel is találkozhattak; a szatmári szilvalekváros kenyér mellett a felnőttek három táj három eredetvédett pálinkáját kóstolhatták meg. A rendezvény résztvevői között értékes nyereményeket sorsoltak ki, melynek fődíja egy 2 fő részére 2 éjszakára szóló voucher volt a nyíregyházi Ózoon Hotelbe.
KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában