Mándok

2023.08.28. 07:00

Kétmilliárdos beruházás Mándokon!

A Magyar Multi Program részeként megépül egy prémium fémmegmunkáló csarnok és egy daruzott raktár.

Tarnavölgyi Gergely

Kállainé Szeles Bernadett, a cég gazdasági igazgatója beszélt a beruházás részleteiről

Projektnyitó rendezvényt tartottak a napokban Mándokon, a Forgách kastélyban, ahol a Word-Transit Kft. beruházásának részleteiről beszéltek a szakemberek. Köszöntőjében Kállainé Szeles Bernadett, a cég gazdasági igazgatója ismertette a Magyar Multi Program részeként megvalósuló, közel kétmilliárd forintos fejlesztést.

Eszerint megépül egy prémium fémmegmunkáló csarnok és egy daruzott raktár. A széles- és normál iparvágány megépítésével pedig a vállalkozás képes lesz megnövekedett mennyiségű alapanyagot a megfelelő minőségben fogadni, megmunkálni, átrakodni, a feldolgozásig tárolni, illetve szintén a beruházás keretében beszerezni kívánt darupálya segítségével az anyagok mozgatása egyszerűbbé és könnyebbé válik. A fejlesztés során cég versenyképessége, kapacitása nagy mértékben javul az ingatlanfejlesztés, a stratégiai és az üzleti tervezés, illetve a vállalati tanácsadás és az eszközbeszerzésnek köszönhetően.

A cég környezettudatos stratégiájához illeszkedve kiépítenek egy napelemes rendszert, támogatva ezzel a környezetvédelmet és a környezetünk tehermentesítését.

A rendezvény másik előadója, Szuhóczky Gábor, a nyíregyházi székhelyű EuroAdvance Kft. ügyvezetője volt, aki a projekt menedzsereként az innováció a kis- és középvállalkozások mindennapjaiban betöltött szerepéről beszélt. Előadásban kiemelte, hogy csak azok a vállalkozások lehetnek sikeresek ebben a gyorsan változó környezetben, amelyek képesek arra, hogy előre gondolkodjanak, aktív stratégiát alkossanak, rugalmasak, agilisak és nyitottak legyenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában