Autóvilág

2024.01.26. 13:17

Ford: előrehaladás az elektromos úton

Átformálják az elektromos autók megismerésének, megvásárlásának és használatának élményét.

L. Tóth Lajos

Tevékeny részesei az elektromos forradalomnak

Forrás: Ford

A Ford az európai márkakereskedőivel együttműködve teljes egészében újragondolja az EV-k megvásárlásához vezető folyamatot, amelynek a jövőben minden lépése online hozzáféréssel is elintézhető lesz.

Az új stratégia szerint az érdeklődők online bemutatótermekben és virtuális tesztvezetéseken ismerhetik meg az autókat, akár otthon egy fotelben ülve, akár egy-egy értekezlet 10 perces szüneteiben, majd az így kapott világos információk és átlátható árazás alapján könnyen dönthetnek a vásárlásról. A jármű átvételét is megszervezhetik néhány kattintással, később pedig okostelefonjukon keresztül intézhetik, hogy a szervizmunkák elvégzéséhez a márkaszerviz alkalmazottai el- és visszaszállítsák az autójukat – derül ki a márka hírleveléből.

A Ford a koppenhágai Bring On Tomorrow Live eseményen körvonalazta innovatív, új stratégiáját a vállalat európai márkakereskedői előtt, akik kulcsfontosságú szereplői lesznek az új generációs vásárlói élmény megteremtésének. A Ford lendületesen dolgozik azon, hogy ebben az évben összesen már 10 új elektromos modell szerepeljen európai kínálatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában