NYÍRVV

2024.01.31. 10:30

Műhelymunkák a NYÍRVV-nél

Társaságunk műhelyében jelenleg városunk közterületeire többek között új padok, szelencebetétek készülnek és ütemezett karbantartási feladatok zajlanak - írta a NYÍRVV.

Szon.hu

Forrás: NYÍRVV

A NYÍRVV Nonprofit Kft. műhelyeiben zajlanak a téli munkálatok. Ennek keretében szakembereink új háttámlás padokat készítenek, melyeket a tavaszi időjárás érkezésére városunk közterületeire helyezünk ki.  Egy részük új helyszínekre fog kerülni, másik részük a korábban elhasználódott, megrongálódott kültéri padok helyett fogja várni a megpihenni vágyókat városunk számos pontján. A tárolásra begyűjtött utcabútorok karbantartását és felújítását is ütemezetten végzik munkatársaink.

A Nyíregyháza közterületeire kihelyezett egyes hulladékgyűjtő szelencékhez is ebben az időszakban készülnek az új fém betétek, melyek segítségével könnyen, hatékonyan és higiénikusan lehet üríteni azokat.

Kevésbé látványos munkafolyamatok zajlanak jelenleg Társaságunknál, de munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy városunk időről-időre még szebb, még zöldebb és még élhetőbb legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában