Nyíregyháza

2024.01.04. 09:45

Takarékoskodjon a világítással!

A nyíregyházi lakosoknak január közepéig lehet kérniük az ingyenes LED-izzókat.

Szon.hu

Akik az első körben nem vették át az izzókat, most majd megtehetik

Fotó: Sipeki Péter

Közel 3600 regisztráló és több mint 44 ezer LED-fényforrás. Ez volt az eredménye a CYEB és a nyíregyházi önkormányzat közös, ingyenes lakossági LED-csere-programjának tavaly. A sikerre tekintettel az idén ismét lehet igényelni az izzókat. Akik első körben nem vagy sikertelenül regisztráltak a www.ledcsere.hu weboldalon, azok számára január 15-éig újra van erre lehetőség. 
A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található fényforrások száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult. A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő napokban kapnak e-mailt a jelentkezők. 

Visszaigazoló e-mail 

A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti. Akik a csereprogram első körében sikeresen regisztráltak, de a meghirdetett időintervallumon belül nem vették át csomagjaikat, azoknak erre a második kiosztási időszakban lehetőségük van. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában