Ajánló

2024.03.30. 08:05

Hétvégi színház- és moziműsor Nyíregyházán

Száraz Anita

Ma este megbukunk

Forrás: Fotó: Dodó Ferenc

Móricz Zsigmond Színház

Szombat

19 óra: Ma este megbukunk, bérletszünet, nagyszínpad 
Az eredetileg Londonban bemutatott bohózat Angliában és Amerikában is elnyerte az év legjobb vígjátékáért járó díjakat. Nem csoda, hiszen a mértani pontossággal szerkesztett virtuóz bohóctréfák, a kaszkadőrmutatványoknak beillő bravúros akciók garantáltan feledhetetlen estével, önfeledt, rendkívül intenzív szórakozással teszik boldogabb emberekké a kikapcsolódásra vágyókat.

19.30: Variációk egy rablásra, bemutató kamara extra bérlet, Szindbád Rendezvényterem

 

Krúdy Art Mozi

Szombat és vasárnap

14 óra: Bogyó és Babóca 6. - Csengettyűk, magyar animációs film

15.20: Kung Fu Panda 4, amerikai-kínai animációs kalandfilm
Csaknem egy évtized után visszatér a legkülönösebb kungfu mester a DreamWorks Animation sorozatának új fejezetében.

17 óra: Téli szünet, amerikai vígjáték, filmdráma
Alexander Payne (Kerülőutak, Utódok) új, keserédes remekét már most klasszikusként emlegetik, nagy esélyese az idei díjkiosztó gáláknak, és két Arany Glóbuszt már el is nyert a legjobb férfi főszereplő (Paul Giamatti) és a legjobb női mellékszereplő (Da’Vine Joy Randolph) vígjáték kategóriájában. 

19.20: Érdekvédelmi terület, amerikai-angol-lengyel történelmi film, háborús filmdráma
A Martin Amis angol író 2014-es regényét lazán adaptáló film Auschwitz parancsnokának Rudolf Hössnek és feleségének, Hedwignek történetét meséli el, akik közvetlenül a koncentrációs tábor mellett alakították ki álomotthonukat. A foglyok állandó sikolyai, a puskalövések és a gázkamrák füstje kísérti paradicsomukat, de közönyük e borzalmakkal szemben félelmetes és baljós ellentétet teremt. A Szexi dög, a Születés és A felszín alatt rendezőjének új filmje szigorú és kihívásokkal teli. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában