360 FOKOS VIDEÓ

2019.10.11. 15:59

Bezsongott a Polip Band

A nyíregyházi zenekar régi nagy kedvenceket játszott.

Fotó: Nánási Anita

Őszi zsongás várja a nyíregyháziakat október 7. és 12. között a Kossuth téren, ahol helyi kézművesek kínálják portékáikat: többek között fafaragó, hímző, bőrműves, csipkeverő, szőnyegszövő, mandalakészítő, szalma- és csuhéfonó mesterek munkáit csodálhatják meg az érdeklődők. Az egyedi alkotások vására mellett egy-egy koncert is fokozza a hangulatot, szerda délután a három évtizedes múltra visszatekintő Polip Band örökzöld dalokkal szórakoztatta a belvárosban járókat.

– A koncertre főleg gyors, bulizós dalokkal készültünk – árulta el lapunknak nem sokkal a fellépés előtt Csernák Tibor, a Polip Band alapító tagja. – Ismert slágereket játszunk, mindegyiket egy picit átdolgozzuk, átírjuk a saját stílusunkra. Igyekeztünk úgy összeállítani a repertoárt, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére való számokat.

Az együttes trióként indult még 1990-ben, majd sok év közös munka után csatlakozott hozzájuk egy dobos és egy basszusgitáros – azóta mindig élő zenével állnak színpadra.

– A nyáron nagyon sok rendezvényünk volt, a VIDOR Fesztiválon több különböző formációban is zenéltünk – összegezte Csernák Tibor a zenekar tagjai mögött álló mozgalmas időszakot. – Felléptem Szirota Jenniferrel, és a Polip Band műsorait is folyamatosan játszottuk. Ősszel sincs megállás: zenéltünk már különböző partikon és céges rendezvényeken, hamarosan pedig a báli szezonban és szalagavatókon koncertezünk tovább.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában