Videót tett közzé!

2021.01.14. 09:33

Alkotóközpont: Eszenyi fiatalokkal dolgozik

A színésznő hatvanadik születésnapján You­Tube-­csatornát indított.

KM

Munkában a csengeri csapat

Forrás: Youtube

Hosszas hallgatás után karácsonykor a közösségi oldalára feltöltött rövid videóval törte meg a csendet Eszenyi Enikő. A Vígszínház korábbi igazgatója szűkszavúan, de boldog ünnepeket kívánt a követőinek, akiknek szerencsére nem kellett ismét hónapokig várniuk az új posztra. Szilveszterkor ugyanis újabb videóüzenet érkezett a következő, szintén rövid, de annál beszédesebb üzenettel: „Az elmúlt évben elhivatott színészhallgatókkal nemzetközi alkotóközpontot hoztunk létre Csengerben. A csapattal együtt kívánunk egészséges, előremutató, inspiratív 2021-et!” S valóban, a fiatalok egymásnak adják a szót a felvételen, melynek végén mentoruk, a határváros szülötte, Eszenyi Enikő puszit dob a nézőknek.

Élettöredékek

Érthető, hogy a nyúlfarknyi bejelentésre felbolydult a hazai sajtó, ám további információk híján mindenki csak találgatott azzal kapcsolatban, mit takarhat az új projekt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja január 11-én, hatvanadik születésnapján szintén közösségi oldalán adott hírt arról, hogy saját YouTube-csatornát indított. Egyelőre egy videót töltött fel Élettöredékek címmel, de a felvétel arról árulkodik, hogy a rajongók bizton reménykedhetnek folytatásban.

Az alig több mint egyperces videón Eszenyi Enikő egy valaha szebb napokat is látott iskolaépület mellett sétál, vágóképeken megjelenik nagyapja, Eszenyi Sándor, az intézmény egykori igazgatójának fotója. A művésznő megjegyzi, úgy hiszi, tőle nagyon sok mindent örökölt, majd azt is elárulja, hogy édesanyja az iskolában tanított, s ő maga is oda járt. Majd felvillannak olyan képek, melyek a csengeri csapattal közös munka során készülhettek. Reméljük, hamarosan többet is megtudhatunk a megyei projektről.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában