Díj

2021.03.10. 11:19

Elismerés a könyvtárosoknak

A jelöléseket mindkét megyei díjra március 31-éig lehet elküldeni.

KM

Az idén is várja a Magyar Könyvtárosok Egyesületének megyei szervezete a jelöléseket a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Könyvtári Kultúrájáért díjra és a Csendes János-díjra. Előbbi elismerést azon aktív könyvtáros kaphatja meg, aki hosszabb időn át kiemelkedő tevékenységet végzett a könyvtári kultúra és szolgáltatás korszerűsítésében és továbbfejlesztésében, míg utóbbi díj az aktív könyvtárosi tevékenységet befejező, illetve a már korábban nyugdíjba vonult szakember több évtizedes eredményes szakmai tevékenységének, életpályájának elismerése.

Postai úton

A kitüntetésekre felterjeszthetők mindazok, akik közművelődési, felsőoktatási és szakkönyvtárakban, továbbá a képzőhelyeken dolgoznak, dolgoztak, megfelelnek a megfogalmazott elvárásoknak, és aktívan részt vesznek az egyesület életében.

A jelöléseket a fenntartó, az adott intézmény vezetője, munkáltatója, továbbá bármely könyvtáros kolléga elküldheti március 31-éig postai úton a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete, 4400 Nyíregyháza, Szabadság tér 2. címre. A borítékra írják rá, hogy könyvtárosi díj.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában