Programajánló

2023.08.31. 11:10

Pénteki moziműsor Nyíregyházán

L. Tóth Lajos

Krúdy Art Mozi

15.45: Sisu: Bosszú az aranyért, háborús akciófilm. Jalmari Helander finn akciófilmje szórakoztató és kellően kreatív pillanatokkal teli, könnyen befogadhat, és bebizonyítja, hogy nem kell csak Hollywoodban keresni a jó akciót. Ebből a szempontból a Sisu egy szinte élvezhető akciófilm, amely előszeretettel emlékeztet olyan filmekre, amilyeneket ma már nem csinálnak.

17.30: A csendes lány, dráma. A csendes lány az év egyik legmeglepőbb rendezői bemutatkozása, ami kimagaslóan jó kritikai fogadtatásban részesült, és a világ filmfesztiváljain már lenyűgözte a közönségét. A legjobb nemzetközi film kategóriában Oscar-díjra jelölt alkotás különösen megható, sokrétű és érzékeny film a szeretet hiányáról és a gondoskodás gyógyító erejéről.

19.15: A célpont, thriller. Az igaz történet alapján készült film Mau­reen Kearney (Isabelle Huppert), egy francia multinacionális atomerőmű szakszervezeti vezetőjének megrázó történetét mutatja be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában