VIDOR Fesztivál 2023

2023.09.03. 08:39

Minelli megmutatja a készülő dalait a gyerekeinek, akik pontozzák azokat

Megköszönte az élményt.

Szon.hu

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a koncertjére

Fotó: Dodó Ferenc

Az idei VIDOR Fesztivál legnagyobb sztárja, a román származású Minelli szerdán adott koncertet – a fellépés után a Mustárház önkéntese, Babidorics Eszter beszélgetett vele. 

– Folyamatosan nézegettem az időjárás-előrejelzést, és egy kicsit tartottam attól, hogy az eső elriasztja az embereket, de szerencsére nem így lett. A közönség csodálatos volt, szeretném mindenkinek megköszönni, hogy eljött és meghallgatott – mondta az énekesnő, aki a pályáját a Wassabi együttesben kezdte. 
Az interjúban úgy fogalmazott: fiatalon, alig 17 évesen került a zenekarba, és nagyon jól érezte ott magát, de örül, hogy belevágott a Minelli-projektbe, mert az, amit most csinál, sokkal közelebb áll hozzá. Úgy véli, minden előadó számára az legfontosabb, hogy megtalálja önmagát és a saját stílusát – vannak, akiknek ez egy zenekarban sikerül, másoknak szólóban.

Hosszú sétákat tesz 

Ő maga írja a dalait, de ezek középpontjában nem a saját élete és érzései állnak: főként a barátai történetei vagy éppen moziélmények inspirálják, és mindig boldogsággal tölti el, amikor a közönség együtt énekli vele a dalokat. 

A két gyereke gyakran kíséri el a stúdióba. Mindig megmutatja nekik, hogy min dolgozik éppen, ők pedig pontozzák a készülő dalokat – mondta, és arról is beszélt, hogy nincs két egyforma napja, de éppen ettől érzi tökéletesnek az életét. A gyerekei mellett is vannak fix pontjai a mindennapjainak, ilyen az edzés és persze a zene: koncertről koncertre jár, dalokat ír, interjúkat ad. Egy-egy nehéz nap után szeret hosszú sétákat tenni, mert az kapcsolja ki a legjobban – mondta, és hozzátette: reméli, hogy a nyíregyháziak jól érezték magukat a koncertjén. 

Pillanatok a koncertről:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában