fullclip

2019.06.10. 10:17

Igazi viharként söpör végig a világon

Az e-sport legmagasabb szintjén működhetnek együtt.

A Team Razer csapat | Fotó: ÉKN

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt life­style-márkája bejelentette új partnerségi megállapodását az Evil Geniuses-zel (EG), amely a világ egyik legrégebbi, világszerte széles rajongói bázissal rendelkező, profi e-sport-csapata.

Intenzív bajnokság

A fentiek az Evil Geniuses visszatértét jelzik a Team Razer kötelékébe, és egybeesnek Dota 2 csapatuk kijutásával a The International 2019 bajnokságra. Az intenzív bajnokság elmúlt öt éve során az EG Dota 2 csapata következetesen a legjobb öt helyezett között végzett.

Az Evil Geniusest az elkövetkező két évben a Razer látja el e-sport-minőségű perifériáival – köztük fejhallgatókkal, billentyűzetekkel, egerekkel és felületekkel (egér­padokkal) – mind a felkészülések, mind a versenyek során.

A Team Razer csapat | Fotó: ÉKN

Az Evil Geniuses közismert első osztályú Dota 2 és Call of Duty (COD) csapatairól, de a Fortnite, a Rocket League, a Rainbow Six: Siege, az Artifact, a Smash Bros és a Street Fighter V játékok versenyeiben is képviselteti magát csapatokkal.

Legjelentősebb eredményeik közé tartozik a The International 2015 Dota 2 Championship, és a Call of Duty World League Championship 2018 megnyerése. Dota 2 csapatuk nemrégiben az MDL Disneyland Paris Dota 2 harmadik helyét szerezte meg. „A Team Razer büszke rá, hogy az esportok legmagasabb szintjén működhet együtt az Evil Geniuses csapatával” – nyilatkozta David Tse, a Razer globális e-sport-igazgatója.

„Szenvedélyükkel inspirálóan hatnak ránk, partnerségünket a legkiválóbb technológiák és készségek fogják hajtani.”

ÉKN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában