A szavazók is nyerhetnek

2019.07.30. 09:23

Hamarosan kiderül, kik a futballcsillagaink

A szavazásnak vége, játékunkból már csak az összegzés és az ünnepélyes díjátadó van hátra.

Kolléganőnk már összegzi a szavazatokat

Fotó: Dodó Ferenc

Immáron hagyomány, hogy a megyénkben szereplő labdarúgócsapatok legjobbjaiból olvasóink és a digitális lapunk (kelet.hu), valamint internetes portálunk, a Szabolcs Online látogatói voksolhatnak kedvenc megyebeli focistájukra. Így volt ez most is, hétfőn délben járt le „Az évad futballcsillaga” játékunk határideje, addig lehetett voksolni a kedvencekre.

A szavazók is nyerhetnek

A győztesek azok lesznek, aki a lapunkban megjelent szavazólapon a legtöbb voksot kapták a kategóriájukban. Az NB I.-es Kisvárda Master Good csapatából öt, az NB II.-es Nyíregyháza együtteséből négy, az NB III.-as Nyírbátori FC és a Sényő-Carnifex ­együtteseiből három-három, míg a megyei I. és II. osztály három csoportjában szereplő együttesekből egy-egy lab­darúgóra lehetett szavazni a lapunkból kivágott szelvényen.

Ismét hirdettünk külön versenyt az online szavazók körében: a www.szon.hu és a www.kelet.hu focicsillag oldalakon kategóriák nélkül lehetett szavazni egy jelöltre. A Szabolcs Online és a kelet.hu különdíját az nyeri el, aki a legtöbb szavazatot kapja.

Lapunk értékes díjjal jutalmazza a győzteseket és a szavazók közül három szerencsést, akik másodmagukkal részt vehetnek a díjátadón. A kelet.hu és a Szabolcs Online szavazói közül egy szerencsés kap ajándékot, másodmagával őt is meghívjuk a gálára. A voksolásnak vége, a szavazatokat összesítjük, hamarosan jön a díjátadás, a győzteseket pedig természetesen értesítjük.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában